Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.3g14kcal1.2g0g1.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.3g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g56kcal3.2g2.6g3.6g1g
Valittu annoskoko45g28kcal1.6g1.3g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal0.8g0.7g0.9g0.3g
Arvot/100g100g63kcal3.6g2.9g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051