Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g9g32kcal1.2g6.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g1.1g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow1.1g1.8kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g5.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g149kcal4.6g27g2.2g1.8g
Valittu annoskoko45g75kcal2.3g13.5g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g37kcal1.2g6.8g0.6g0.5g
Arvot/100g100g166kcal5.1g30.1g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478