Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka15g47kcal1.5g9.3g0.3g2.3g
Puolukka 15g5.7kcal0.1g1g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g127kcal3.8g25g0.8g5.6g
Valittu annoskoko45g63kcal1.9g12.5g0.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna22g32kcal1g6.3g0.2g1.4g
Arvot/100g100g142kcal4.3g28g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480