BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)36g69kcal5.5g0.3g5.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.6g3kcal0.1g0.7g0g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Hunaja 1.5g4.8kcal0g1.2g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g158kcal11.4g5g10.2g0g
Valittu annoskoko45g79kcal5.7g2.5g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna22g40kcal2.9g1.3g2.6g0g
Arvot/100g100g177kcal12.8g5.6g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811