Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 20g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 16g38kcal1.9g0.2g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g112kcal4.8g7.4g6.8g0.8g
Valittu annoskoko45g56kcal2.4g3.7g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal1.2g1.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g125kcal5.4g8.3g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686