Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 12g27kcal2.3g0g2g0g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g95kcal6.2g3.4g6g1.2g
Valittu annoskoko45g47kcal3.1g1.7g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal1.6g0.9g1.5g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7g3.8g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425