Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Munakoiso 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow19g68kcal2.3g14.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g180kcal5.2g30.2g4.2g0.8g
Valittu annoskoko45g90kcal2.6g15.1g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g45kcal1.3g7.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g201kcal5.8g33.8g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368