Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)12g4.9kcal0.2g1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)12g4.3kcal0.2g0.8g0g0.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g7.8g6.7kcal0.4g1.3g0g0.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g89kcal6.4g6.2g4.2g1.6g
Valittu annoskoko45g44kcal3.2g3.1g2.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.6g1.6g1.1g0.4g
Arvot/100g100g99kcal7.2g6.9g4.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791