Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Hermesetas, annos 5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml3.1g0.7kcal0.3g0g0g0g
Kookoshiutale 1.6g10kcal0.1g0.1g1g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.3g0.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g141kcal7.4g2.4g11.2g0.6g
Valittu annoskoko45g71kcal3.7g1.2g5.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g35kcal1.9g0.6g2.8g0.2g
Arvot/100g100g158kcal8.3g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512