Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 4.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g6.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow8.8g8.8kcal1.8g0g0.2g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 2.2g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1504.4g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g221kcal8.6g15.8g13.6g1.6g
Valittu annoskoko45g111kcal4.3g7.9g6.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g55kcal2.2g4g3.4g0.4g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.7g15.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094