Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Sokeri3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus2.1g6.8kcal0.2g1.4g0g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.7kcal0.9g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g113kcal5.2g18g2.2g0.6g
Valittu annoskoko45g56kcal2.6g9g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal1.3g4.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g126kcal5.8g20.1g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230