Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)5.5g13kcal1g0g1.1g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)5.3g3.1kcal0.1g0.5g0.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g5.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.7g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 14g6.2kcal0.4g0.7g0.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.4g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.7g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g5.5g19kcal0.7g3.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g121kcal6g12.4g5.4g0.2g
Valittu annoskoko45g61kcal3g6.2g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g30kcal1.5g3.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.7g13.8g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255