Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g8.6g10kcal1.8g0g0.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g5.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g12g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Keräkaali, 100g18g4.3kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g45kcal4.2g2.6g1.4g1.4g
Valittu annoskoko45g23kcal2.1g1.3g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal1.1g0.7g0.4g0.4g
Arvot/100g100g51kcal4.7g2.9g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856