Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis33g37kcal7.3g0g1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g18kcal1.5g0g1.4g0g
Mustapippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g120kcal17.8g1.2g4.8g0.8g
Valittu annoskoko45g60kcal8.9g0.6g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g30kcal4.5g0.3g1.2g0.2g
Arvot/100g100g135kcal19.9g1.3g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524