Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)36g83kcal3.6g2.4g6.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale3.6g11kcal0.4g0g1.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, euro shopper1.1g1.1kcal0g0.3g0g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g195kcal8g5.8g15.2g0.2g
Valittu annoskoko45g98kcal4g2.9g7.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g49kcal2g1.5g3.8g0.1g
Arvot/100g100g217kcal8.9g6.5g16.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281