Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali19g4kcal0.2g0.6g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli, tuore4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g104kcal7.8g1.6g7.2g1g
Valittu annoskoko45g52kcal3.9g0.8g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal2g0.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g116kcal8.7g1.8g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156932