Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.5g5.7kcal0.1g1.2g0g0.1g
Linssi-punainen (raaka)4.5g14kcal1.1g2.2g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g45kcal2.8g7.4g0.2g1.2g
Valittu annoskoko45g22kcal1.4g3.7g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.7g1.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3.1g8.3g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741