Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino12g41kcal1.5g7.8g0.3g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g18g7.7kcal0.3g1.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.6g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g172kcal9.6g19g6.2g1.4g
Valittu annoskoko45g86kcal4.8g9.5g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g43kcal2.4g4.8g1.6g0.4g
Arvot/100g100g192kcal10.7g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511