Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 16g17kcal3.4g0g0.4g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 11g7.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g56kcal6.8g0.6g1g0.4g
Valittu annoskoko45g28kcal3.4g0.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.7g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g62kcal7.6g0.7g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003