Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.5g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit12g15kcal0.4g0.2g1.5g0g
Purjosipuli4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 13g25kcal3.6g0g1.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g105kcal8.8g2.4g7g0.4g
Valittu annoskoko45g53kcal4.4g1.2g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal2.2g0.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g117kcal9.8g2.7g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080