Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 22g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g13g14kcal3.1g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml5.5g8.2kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g4.4g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g84kcal7.4g7g2.4g0.4g
Valittu annoskoko45g42kcal3.7g3.5g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal1.9g1.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g93kcal8.2g7.8g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046