Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)11g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)16g19kcal4.4g0g0.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)5.5g14kcal1.7g0g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g121kcal15.2g1.2g6g0g
Valittu annoskoko45g61kcal7.6g0.6g3g0g
Annoskoko puolitettuna22g30kcal3.8g0.3g1.5g0g
Arvot/100g100g135kcal17g1.3g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208813