Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g7.4g6.5kcal1.3g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)6.6g11kcal1.2g0g0.8g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g3.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkku 6.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 6.6g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g8.8g5.7kcal1.1g0.2g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g55kcal7.2g1.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko45g28kcal3.6g0.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal1.8g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g62kcal8g2g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573