Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g7.6g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g2.9g4.4kcal0g0.2g0.4g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g4.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g2.4g8.5kcal0.2g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana89g68kcal3.8g6.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko45g34kcal1.9g3.4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal1g1.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.6g3.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193