Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.16g55kcal2.1g10.6g0.4g0.6g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g9g30kcal1.7g4g0.8g1.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g181kcal7.8g29.4g3.4g4.6g
Valittu annoskoko45g90kcal3.9g14.7g1.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna23g45kcal2g7.4g0.9g1.2g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.7g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893