Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50g355kcal0.4g0.2g40g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g298kcal8.8g60.7g1g3g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 8.3g7.2kcal0.3g0.4g0.5g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Anjovis 27g70kcal7.8g2.6g3.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 33g21kcal1.1g1.6g1.2g0g
Purjosipuli83g16kcal1.5g2g0.2g1.8g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Pizzajuusto, valio33g113kcal8.3g0g8.7g0g
Muna, annos 60g20g18kcal1.5g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g2060kcal82.8g136g130.6g9.8g
Valittu annoskoko440g1030kcal41.4g68g65.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna220g515kcal20.7g34g32.7g2.5g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831