Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g80g591kcal0g0g65.5g0g
Sokeri70g284kcal0g69.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl70g91kcal9g0.3g6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)160g495kcal27.2g86.2g4.6g20.8g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Marianne crush 150g56g240kcal0.7g48.1g4.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g3435kcal74g416.8g161.6g43.6g
Valittu annoskoko440g1717kcal37g208.4g80.8g21.8g
Annoskoko puolitettuna220g859kcal18.5g104.2g40.4g10.9g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622