Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 34g305kcal0g0g34.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 209g717kcal21.3g146.3g2.5g7.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 23g163kcal0.2g0.1g18.4g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g1.1g3.6kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sokeri 20g79kcal0g19.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.2g0.1g2.6g0g
Hiiva 12g8.6kcal1.5g0.1g0g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 57g26kcal1.7g2.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g2677kcal56g339.4g117.8g16.8g
Valittu annoskoko440g1338kcal28g169.7g58.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna220g669kcal14g84.9g29.5g4.2g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.6g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070