Jauhelihamassa,perus

Ruskista sipuli ja hauduta lihaliemessä kypsäksi, anna jäähtyä.

Lisää kerma ja korppujauhot anna turvota 15 min. Mausta jauheliha paprikalla, mustapippurilla, maustepi
ppurilla(mielesi mukaan kuten haluat) ,sekoita jatke jauhelihaan, sekoita huolella, lisää muna ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Peitä kelmulla ja anna levätä jääkaapissa 1-2 tuntia.

Ota lämpiämään 30 min ennen paistamista.

Muotoile mureke leivinpaperin avulla, paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Massa toimii lihapulliin ja pihveihin, jos tuntuu liian kiinteältä lisää nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha292g484kcal55.4g0g29.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.3g5.6kcal0.3g0g0.5g0g
Kanamuna, kuorittu (Kultamuna,hyvänolon omega), annos 60g25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma33g40kcal1.1g1.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1239kcal123.2g25.2g71.4g2.6g
Valittu annoskoko440g620kcal61.6g12.6g35.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna220g310kcal30.8g6.3g17.9g0.7g
Arvot/100g100g141kcal14g2.9g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201726