PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss125g92kcal1.5g22.5g0.4g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g125g25kcal2g3.5g0.2g0g
Rypsiöljy Eldorado3.1g26kcal0g0g2.9g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)62g125kcal8.7g7.5g6.9g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g125g75kcal1.1g6.5g5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g686kcal26.6g80g30.8g0.8g
Valittu annoskoko440g343kcal13.3g40g15.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna220g172kcal6.7g20g7.7g0.2g
Arvot/100g100g78kcal3g9.1g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372