Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 102g414kcal0g101.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu109g137kcal12g0.3g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.9kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Maitosuklaa 80g430kcal8.1g40g26.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 80g568kcal0.6g0.3g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g3568kcal55.6g378.2g203g6g
Valittu annoskoko440g1784kcal27.8g189.1g101.5g3g
Annoskoko puolitettuna220g892kcal13.9g94.6g50.8g1.5g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772