Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli164g279kcal21.3g4.1g19.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g92g39kcal9g0.4g0.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g26g17kcal0.9g0.1g6.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g240kcal0.3g0.3g26.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g66g273kcal53.9g4.6g3.9g0.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore13g3.3kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 3.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)39g138kcal5.5g22.1g2.6g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g1977kcal181.8g65.6g118.4g10g
Valittu annoskoko440g989kcal90.9g32.8g59.2g5g
Annoskoko puolitettuna220g494kcal45.5g16.4g29.6g2.5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.5g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915