Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 311g2005kcal43.9g10.6g189.9g54.5g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g21g46kcal1g10.2g0.1g8.3g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g66g205kcal0g51.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g4510kcal89.8g143.8g380g125.6g
Valittu annoskoko440g2255kcal44.9g71.9g190g62.8g
Annoskoko puolitettuna220g1128kcal22.5g36g95g31.4g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195