Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g30g47kcal6.5g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 50g28kcal0.8g6.6g0.1g0.4g
Sieni tatti, hapero 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk2.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali15g3.2kcal0.2g0.5g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g1.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana881g214kcal16.4g19.6g7.6g3.6g
Valittu annoskoko441g107kcal8.2g9.8g3.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna220g53kcal4.1g4.9g1.9g0.9g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936