Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 500g3554kcal3.8g2g400.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 867g2976kcal88.4g607.1g10.4g30.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 83g72kcal2.6g3.7g5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 917g1309kcal114.7g2.8g94g0g
Anjovis 270g695kcal78.1g25.9g30.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 334g214kcal10.7g16.1g11.7g0g
Purjosipuli834g159kcal15g20g1.7g17.5g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Pizzajuusto, valio334g1134kcal83.4g0g86.7g0g
Muna, annos 60g200g175kcal15.1g1.7g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g20605kcal827.2g1359.6g1306.2g98g
Valittu annoskoko4400g10303kcal413.6g679.8g653.1g49g
Annoskoko puolitettuna2200g5151kcal206.8g339.9g326.6g24.5g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831