Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g799g5909kcal0g0g654.8g0g
Sokeri699g2837kcal0g698g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl695g910kcal90.3g3.5g59.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1597g4951kcal271.5g862.4g46.3g207.6g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.6g0g0g
Marianne crush 150g559g2404kcal6.7g480.7g47g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g34347kcal739g4167.4g1615.6g434.4g
Valittu annoskoko4400g17174kcal369.5g2083.7g807.8g217.2g
Annoskoko puolitettuna2200g8587kcal184.8g1041.9g403.9g108.6g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622