Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1020g4138kcal0g1018.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1088g1370kcal119.6g3.3g97.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2229kcal66.2g454.8g7.8g22.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Maitosuklaa 800g4298kcal81g399.8g263.9g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 800g5680kcal6g3.2g639.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g35678kcal556.4g3779.6g2029g60.8g
Valittu annoskoko4400g17839kcal278.2g1889.8g1014.5g30.4g
Annoskoko puolitettuna2200g8920kcal139.1g944.9g507.3g15.2g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772