Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 640g487kcal12g99.2g1.3g6.4g
Porkkana 1120g366kcal6.9g62.3g2.2g28.6g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g640g128kcal7.7g20.5g2.2g7g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g400g1120kcal76g0g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g4202kcal205.2g364g187.4g84g
Valittu annoskoko4400g2101kcal102.6g182g93.7g42g
Annoskoko puolitettuna2200g1051kcal51.3g91g46.9g21g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265529