Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g480g2788kcal105.1g95.5g242.8g0g
Leseseos (3 viljan)140g357kcal23.2g47.6g8.5g42g
Voi 200g1450kcal2.4g0.8g162.5g0g
Valkuainen (100g)160g67kcal15.7g2.4g0.2g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1599g3124kcal298.9g0g215.9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kananmuna kuoreton 440g627kcal55g1.3g45.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g600g1679kcal15g21g167.9g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper280g812kcal72.8g0g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g22037kcal1185g379.2g1806g99.2g
Valittu annoskoko4400g11019kcal592.5g189.6g903g49.6g
Annoskoko puolitettuna2200g5509kcal296.3g94.8g451.5g24.8g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179