Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 2000g425kcal18.8g50g6g38g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper2000g5800kcal520g0g420g0g
Ruokaöljy keskiarvo 400g3534kcal0g0g399.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g19518kcal1077.6g100g1651.2g76g
Valittu annoskoko4400g9759kcal538.8g50g825.6g38g
Annoskoko puolitettuna2200g4880kcal269.4g25g412.8g19g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672