Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2337g1770kcal43.7g360.3g4.7g23.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1002g280kcal6g59.6g2g25g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g835g1953kcal94.3g4.2g183.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g8174kcal297.4g876.2g381.8g104.8g
Valittu annoskoko4400g4087kcal148.7g438.1g190.9g52.4g
Annoskoko puolitettuna2200g2043kcal74.4g219.1g95.5g26.2g
Arvot/100g100g93kcal3.4g10g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682