Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 80g268kcal0g65.3g0g1.1g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 240g973kcal0g239.5g0g0g
Mustikka metsä- 1600g704kcal8g102.4g9.6g52.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 680g2333kcal69.3g476g8.2g23.8g
Kaurahiutale 280g1048kcal40.6g159.6g20.4g28g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 240g973kcal0g239.5g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 800g4297kcal7.2g5.6g480g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g22588kcal364.4g2608.6g1126.6g211.8g
Valittu annoskoko4400g11294kcal182.2g1304.3g563.3g105.9g
Annoskoko puolitettuna2200g5647kcal91.1g652.2g281.7g53g
Arvot/100g100g257kcal4.1g29.6g12.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306