Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 700g5078kcal8.3g2.8g569.1g0g
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu520g655kcal57.2g1.6g46.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai600g2100kcal72g426g12.6g18g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Banaani, kuorittu 1480g1288kcal15.7g270.8g5.9g26.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g26878kcal314g3517.6g1270.2g89.8g
Valittu annoskoko4400g13439kcal157g1758.8g635.1g44.9g
Annoskoko puolitettuna2200g6720kcal78.5g879.4g317.6g22.5g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586