Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1020g4140kcal0g1019g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1088g1371kcal119.7g3.3g97.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Maitosuklaa 800g4300kcal81g400g264g0.3g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 800g5682kcal6g3.2g640g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8804g35695kcal556.6g3781.4g2029.8g61g
Valittu annoskoko4402g17847kcal278.3g1890.7g1014.9g30.5g
Annoskoko puolitettuna2201g8924kcal139.2g945.4g507.5g15.3g
Arvot/100g100g405kcal6.3g43g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772