Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g480g2789kcal105.1g95.5g242.9g0g
Leseseos (3 viljan)140g357kcal23.2g47.6g8.5g42g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Valkuainen (100g)160g67kcal15.7g2.4g0.2g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 1600g3125kcal299g0g216g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g600g1680kcal15g21g168g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper280g812kcal72.8g0g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8804g22047kcal1185.2g379.2g1806.8g99.2g
Valittu annoskoko4402g11024kcal592.6g189.6g903.4g49.6g
Annoskoko puolitettuna2201g5512kcal296.3g94.8g451.7g24.8g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179