Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2400g4688kcal448.6g0g324g0g
Amerikansekoitus, Apetit720g202kcal13g32.4g1.4g17.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g144g403kcal27.4g0g31.7g0g
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl480g1632kcal9.6g14.4g168g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit600g780kcal18g12g78g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8808g15436kcal1034.8g119.6g1207g37.4g
Valittu annoskoko4404g7718kcal517.4g59.8g603.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna2202g3859kcal258.7g29.9g301.8g9.4g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531