Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g800g5920kcal0g0g656g0g
Sokeri700g2842kcal0g699.3g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl696g912kcal90.5g3.5g59.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)1600g4960kcal272g864g46.4g208g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Marianne crush 150g560g2408kcal6.7g481.6g47g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8816g34410kcal740.4g4175.4g1618.6g435.2g
Valittu annoskoko4408g17205kcal370.2g2087.7g809.3g217.6g
Annoskoko puolitettuna2204g8603kcal185.1g1043.9g404.7g108.8g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622