Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g224g269kcal5.6g13.4g20.2g3.4g
Ruokakerma Valio 4% K&P800g480kcal8g36g32g4.8g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g120g414kcal13.2g82.8g2.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8816g3691kcal105.6g463.6g135g81.2g
Valittu annoskoko4408g1846kcal52.8g231.8g67.5g40.6g
Annoskoko puolitettuna2204g923kcal26.4g115.9g33.8g20.3g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810