Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)228g162kcal3.6g35.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Janssonfile (Abba), annos 100g35g49kcal3.5g4.9g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl35g119kcal0.7g1.1g12.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g116g64kcal3.6g7.4g2.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g814kcal23.4g101g34.4g0.8g
Valittu annoskoko441g407kcal11.7g50.5g17.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna221g204kcal5.9g25.3g8.6g0.2g
Arvot/100g100g92kcal2.7g11.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113411