Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 10g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g2.8g7.3kcal0.3g0.7g0.3g0g
Vesi248g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g30kcal2g0g2.3g0g
Kirjolohifilee 42g69kcal7g0g4.6g0g
Juuriselleri 12g3.6kcal0.1g0.5g0g0.4g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana882g340kcal22g26.6g14.8g4.8g
Valittu annoskoko441g170kcal11g13.3g7.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna221g85kcal5.5g6.7g3.7g1.2g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411